Theater is Live

Ben je op zoek naar een leuk gezinsuitje? Ontdek vanaf december 2018 het nieuwe platform Theater is Live!

In Theater is Live bundelen wij – De Dansers – samen met 22 andere Nederlandse jeugdgezelschappen de krachten. Er is namelijk zoveel moois en inspirerends te zien op de Nederlandse podia, dat willen we ons publiek niet ontzeggen. Met deze campagne proberen we theaterbezoek onder de aandacht te brengen, binnen het grote vrijetijdsaanbod dat een gezin heeft. Heb je de affiches al zien hangen langs de kant van de weg? Ze hangen vanaf december 2018 een jaar lang in drie verschillende versies op borden in maar liefst 70 verschillende steden.

Theater-muziek-dans voor jou

De gezelschappen achter theaterislive.nl maken heel uiteenlopende voorstellingen, maar ze hebben gemeen dat ze allemaal de verbeelding prikkelen en zowel ouders als kinderen de kans geven om door een andere bril naar de wereld om zich heen te kijken. Laat je verrassen; kies voor live!

Agenda theaterislive.nl

Kijk gauw op www.theaterislive.nl om te zien welke voorstelling bij jou in de buurt spelen en boek direct je kaarten!

De jeugdgezelschappen die aan Theater is live deelnemen, zijn De ToneelmakerijHet Nationale Theater & NTjongMaas theater en dansHet Filiaal theatermakersHet Houten HuisTheatergroep KwattaTheater GnaffelTheater SonnevanckHet LaaglandBonteHondTheater ArtemisHoge FrontenBeumer en DrostSchippers&VanGuchtSTIP theaterproductiesDe DansersDanstheater AyaDOXDe StilteIntrodansOorkaanHolland Opera en SALLY Dansgezelschap Maastricht.