Podiumkids

Alle voorstellingen voor kinderen van 2-12 jaar op de eerste rij een rij

In Podiumkids bundelen wij – De Dansers – samen met 22 andere Nederlandse jeugdgezelschappen de krachten. Want er is zoveel moois en inspirerends te zien op de Nederlandse podia, en dat willen we met ons publiek delen. In het collectief Podiumkids proberen we theaterbezoek onder de aandacht te brengen, binnen het grote vrijetijdsaanbod dat een gezin heeft.

Theater-muziek-dans voor jou

De gezelschappen achter Podiumkids maken uiteenlopende voorstellingen, maar ze hebben gemeen dat ze allemaal de verbeelding prikkelen en zowel ouders als kinderen de kans geven om door een andere bril naar de wereld om zich heen te kijken. Laat je verrassen; kies voor live!

Agenda Podiumkids.nl

Op www.podiumkids.nl kun je rustig rondneuzen tussen alle voorstellingen die wij maken. Je kan zoeken op een plaats, een datum of een bepaalde leeftijd, zodat je precies dé voorstelling kan vinden die je zoekt!

De jeugdgezelschappen die aan Podiumkids deelnemen, zijn De ToneelmakerijHet Nationale Theater & NTjongMaas theater en dansHet Filiaal theatermakersHet Houten HuisTheatergroep KwattaTheater GnaffelTheater SonnevanckHet LaaglandBonteHondTheater ArtemisHoge FrontenBeumer en DrostSchippers&VanGuchtSTIP theaterproductiesDe DansersDanstheater AyaDOXDe StilteIntrodansOorkaanHolland Opera en SALLY Dansgezelschap Maastricht.