Live te zien vanaf 27 september 2019 in de theaters

Shake Shake Shake

In Shake Shake Shake presenteert De Dansers hoe dans in een concert kan worden vervlochten. Een live band van dansers en muzikanten brouwt met lijven, stemmen en instrumenten een feestelijke cocktail vol rebellie. Muziek als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen en alle ellende van je af te schudden. 

“We hoeven niet de top te bereiken. We hoeven niet oud te worden of jong te blijven, op te klimmen of af te vallen. We willen hier en nu zijn, dansen en zingen tot we erbij neervallen. We willen de diepte in, waar niemand meer iets over ons te zeggen heeft. We willen schudden, schokken, schreeuwen, schampen, schitteren en schaterlachen. We willen Shake Shake Shake. HIT ME!” 

Shake Shake Shake speelt deze zomer onder andere op Oerol Festival en gaat daarna voor theaters in première in september 2019. In de zomer en herfst van 2018 werkte De Dansers aan een vooronderzoek onder de titel Shake Shake Shake first edition, o.a. Festivalderaa, Over het IJ festival en Theaterfestival Boulevard. 

‘Shake Shake Shake: first edition van het Utrechtse gezelschap De Dansers is een feestje voor wildebrassen van lijf en geest. Langzaam ontspoort een opzwepend live concert in een sterk fysieke dansvoorstelling. Uitbundig? Te eufemistische woordkeuze: de dansers bieden acrobatisch partnerwerk, vliegen over instrumenten, wijken niet voor wanden. Zo is Shake Shake Shake: first edition een sublieme en gesublimeerde vorm van apekooien: instinctief, energiek, niet voor watjes.” – Theaterfestival Boulevard 

Concept Guy Corneille, Josephine van Rheenen
Choreografie Josephine van Rheenen
Gemaakt met en performance door Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Ono Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Hans Vermunt
Decor en kostuumadvies Nicky Nina de Jong
Techniek Chieljan van der Hoek
Productie Danae Bos
Zakelijke organisatie Miriam Gilissen


Volgende voorstellingen

Oerol, Terschelling

Oerol, Terschelling

Oerol, Terschelling

Oerol, Terschelling

Oerol, Terschelling

Speellijst