Roest

Een ode aan eigenaardigheid

Roest is een  co-productie van plan d- en De Dansers.

Gelukkig is niet iedereen normaal. Gelukkig zijn er nog mensen raar, eigenaardig. Gelukkig kan er soms nog iets totaal onverwachts gebeuren.

Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun surrealistische wereld, vol vreemde ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

Roest is een voorstelling over de schoonheid van het abnormale. De Dansers en plan d- slaan de handen ineen, enkel de drie artistiek leiders staan op de vloer.  Ze zijn dansers, zangers, acrobaten en uitvinders. Een voorstelling om je te verwonderen, te schaterlachen en je te inspireren om eens lekker niet normaal te zijn.

“Roest houdt het midden tussen een melancholisch liefdesverhaal en een lekker potje spelen; het resultaat is prachtig. Mooi is ook de innige verstrengeling van dans en muziek.” ★★★★ Mirjam van der Linden, De Volkskrant

Choreografie, Muziek en Dans Guy Corneille, Andreas Denk, Josephine van Rheenen

Decor Andreas Denk, Pink Steenvoorden

Artistieke begeleiding Moniek Merkx, Irene van Geest, Nienke Reehorst

Productie Danae Bos

Publiciteit Hedwig van der Zwaal

Techniek Marco Chardon

Zakelijke leiding Miriam Gilissen

 


Volgende voorstellingen

(cancelled) Theater de Veste, Delft

(cancelled) Theater Ins Blau, Leiden

Speellijst