Supporter worden van De Dansers?

Wil je De Dansers een steuntje in de rug geven? Dan nodigen we je uit om Supporter te worden. Als Supporter steun je De Dansers – mentaal en financieel – en draag je bijvoorbeeld bij aan het maken van nieuwe voorstellingen, het onderhouden van onze eigen dansstudio De Oester of onze educatieprogramma’s voor kinderen. Bovendien is jouw steun een positief signaal naar fondsen en overheden: De Dansers wordt breed gedragen.

Wat kun je van ons verwachten? We zullen je (op vrij onregelmatige momenten) op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen het gezelschap, hoe het er in de repetitiestudio aan toe gaat, wanneer we weer in de buurt komen spelen, etc. Maar we zullen je bijvoorbeeld ook vrijblijvend uitnodigen om open repetities bij te wonen en met ons te kijken naar en praten over nieuwe voorstellingen in ontwikkeling. Jullie kunnen ons als proefpubliek daar heel erg mee helpen. Een tipje van de sluier: we gaan dit jaar twee nieuwe voorstellingen maken, namelijk de familievoorstelling Hotel Hierwaardaar i.s.m. Het Filiaal theatermakers in de winter en een nieuwe festival-voorstelling in de zomer (de titel blijft nog even geheim…).

Dit jaar proberen we voor het eerst uit op welke manier Supporterschap bij ons past. Je bepaalt zelf je jaarlijkse bijdrage – vanaf €35 – en als binnenkomer ontvang je een De Dansers-tas (zet je schouder eronder!) en een vrijkaart (voor jezelf of als cadeautje).

 

Supporter worden? Vul dan hieronder het online machtigingsformulier in.

 

De Dansers financieel steunen kan ook op andere manieren. Bijvoorbeeld met een éénmalige gift/donatie, particulier of zakelijk. Een periodieke gift (5 jaar) is ook mogelijk, handig voor als je voor 5 jaar Supporter wilt zijn. De Dansers heeft namelijk een ANBI status, waardoor de periodieke gift jaarlijks aftrekbaar is. Dit is fiscaal voordelig omdat bij een gift aan een culturele ANBI de aftrek met 25% mag worden verhoogd.

Voor meer informatie neem contact op met Danae Bos via danae@dedansers.com

 

* Deze vragen zijn verplicht.

De betalingen vinden via automatische incasso plaats volgens de SEPA richtlijnen. Het bedrag schrijven we af binnen een maand na je aanmelding. De afschrijving zelf kun je herkennen aan ons incassant ID: NL12ZZZ411853470000.

Door het invullen en insturen van dit formulier geef je toestemming aan Stichting De Dansers om eenmalig/doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven en aan je bank om eenmalig/doorlopend een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting De Dansers.

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken contact op met je bank en vraag naar de voorwaarden.

Wil je je afmelden als supporter? Dan kun je een mail sturen naar danae@dedansers.com.