fbpx

De Dansers nieuws

We zijn op tournee met onze nieuwste 4+ voorstelling Een Kleine Anatomie en dansconcert Hush en we brengen weer Smaakmakers naar de scholen. En naast al het spelen gebeurt er dit:

Nieuw(s):

Workshops Dansen met De Dansers

We gaan weer workshops geven! Op 16 maart en 20 april gaat danser Wannes De Porre (uit Shake Shake Shake, Hotel Hierwaardaar en Hush) met 16 deelnemers aan de slag in onze studio De Oester. De workshop is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de danstaal van De Dansers. Beide workshops zitten VOL.

In de studio met Club Gewalt

Met Rotterdams performance collectief Club Gewalt duiken we de studio in om een collectieve muzikale danservaring te creëren. In Deepend verkennen elf performers de diepste diepte van afhankelijkheid. Deepend is alleen in de zomer van 2024 te zien op verschillende festivals. Lees meer

 

Inleidingen door dansmakers uit Utrecht

Utrecht is een dansstad, met een rijkdom aan choreografen, collectieven en crews. In 2024 verdiepen zes Utrechtse dansmakers (SHIFFT, Serióós, IRC, 155, MENSJA Collective, De Dansers) zich in elkaars werk, en delen hun kijk hierop met publiek tijdens een inleiding of nagesprek in de Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker/Podium Hoge Woerd. Lees meer.

MoveZ Overvecht

De Utrechtse organisaties ZIMIHC, Theater Kikker en De Dansers slaan de handen ineen voor MoveZ Overvecht. Om het aanbod van beweging, street culture en dans toegankelijk aan te bieden in Overvecht. Bij MoveZ Overvecht kan iedereen tussen de 8 en 12 jaar kennismaken met allerlei vormen van dans via professionele artiesten en performances, of het zelf ervaren in een workshop. Elk niveau is welkom. Lees meer