MOT

In MOT slaan Guy Corneille en Josephine van Rheenen van de Dansers en Jochum Veenstra en Roos Visser van De Theatertroep de handen ineen. Vier disciplines – dans, scenografie, teksttoneel en live muziek – vertellen samen het verhaal van een ontsnapping uit een nachtmerrie. Kun je van angst leren houden? Er is een monster om mee te dansen en een troostend spooklied. Er zijn levensgrote poppen en stakende lichamen. Er is een ongemakkelijke worsteling met het tekortschieten van taal. MOT is een troost voor rusteloze bezoekers en angstige kijkers.

 

„Ik staar naar een plek aan de wand. 
Mijn adem stokt. 
Ik wil niet bewegen. 
Mijn lijf staakt.”

 

Met het MOT Magazine stap je in de studio en in het hoofd van Josephine, Guy, Jochum & Roos. In filmpjes, foto’s, tekeningen en tekst nemen de makers je mee in hun denk- en maakproces.

 

 

Vanwege het coronavirus kon MOT helaas niet in première gaan op 1 april in Frascati Theater (Amsterdam) en vonden er geen onderzoekspresentaties plaats in Theater Kikker (Utrecht). De voorstellingen zijn verplaatst naar februari 2021. Data en tickets volgen snel.

Al een kaartje gekocht voor MOT? Met Bewaar je ticket, geniet later kan je de voorstelling alsnog bezoeken. Dit helpt ons om de economische impact, die is ontstaan door de maatregelen omtrent het coronavirus, op te vangen. Via mail hebben de theaters tickethouders hiervan op de hoogte gebracht. Meer informatie over deze regeling vind je op deze webpagina’s van Frascati of Theater Kikker. Hopelijk tot in februari!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door:

  

Gemaakt en gespeeld door Guy Corneille, Josephine van Rheenen, Jochum Veenstra en Roos Visser

Dramaturgie Czeslaw de Wijs


Volgende voorstellingen

Speellijst