© Moon Saris

Wokshops

Losse workshop van 60 minuten voor na de voorstelling in een andere ruimte
De Dansers nemen je mee in hun wereld vol fantasie, energie, beweging, muziek en spel. Misschien heb je al een voorstelling gezien en zit je zo vol inspiratie dat je nu zelf aan de slag wilt gaan. Of wellicht wil je lekker dansen en ben je na afloop heel nieuwsgierig geworden naar een voorstelling. Trek kleren aan waar je lekker in kunt bewegen en kom mee. Samen gaan we rollen, sluipen, tuimelen, springen, samenwerken, verhalen dansen en heel moeilijke bewegingen leren. Actief op ontdekkingstocht door het werk van De Dansers. De laatste 10 minuten doen we de deuren open en mag je iemand uitnodigen om even te komen kijken.

De vloer op, 20 min na afloop en in het decor van de voorstelling
Kun jij nog stil blijven zitten na deze voorstelling? Wacht niet langer en kom de vloer op om met ons mee te doen in het decor van de voorstelling. Bedenk samen met de dansers nieuwe bewegingen en probeer uit wat je zojuist gezien hebt. Als het even kan begeleiden we met livemuziek.

Deze workshops zijn los te boeken bij iedere voorstelling.

Foyer activiteiten

Bij de voorstellingen bieden we ook een activiteit aan voor in de foyer. Dit kan variëren van een beeldende maak-activiteit aan tafel waarbij je transformeert in een speler uit de voorstelling, tot een bewegingsactiviteit waarbij je met een decorstuk dwars door de foyer gaat.
Trek me aan en grijp me vast. Ik omhels je. Draai me rond en vouw me dubbel. Ik heb je. Twee neusje in mijn zachte stof verstopt, armen uitgestrekt en een been omhoog. Je komt misschien in de knoop te zitten maar gelukkig val je altijd zacht. Ik vang je, ik knuffel je. – Het Knuffelmatras

Hieronder een greep uit de mogelijkheden:
  • Bij de voorstelling Lepeltje Lepeltje kan het Knuffelmatras een programmaonderdeel in de foyer zijn. Voor meer informatie en de mogelijkheden neem contact op met sanne[@]dedansers.com.
  • Bij de voorstelling Shake Shake Shake kan een informeel nagesprek worden geïnitieerd door gebruik te maken van etiket-vragen. Voor meer informatie download hier de instructie en de vragen zelf.